Väino Pentus: käin selle autoga iga päev tööl

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannuse isale elamiseks antud maja ees seisis hiljuti veok, millega isa korduvalt sõitmas nähtud ja mis varem pankrotistunud firmale Autorollo OÜ kuulus.
Keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannuse isale elamiseks antud maja ees seisis hiljuti veok, millega isa korduvalt sõitmas nähtud ja mis varem pankrotistunud firmale Autorollo OÜ kuulus. Foto: Kaarel Tigas / Õhtuleht

Keskkonnaministri isa Väino Pentus vastas Postimehe küsimustele seoses pankrotistunud transpordifirma Autorollo OÜ veokiga. 

Miks seisis endine Autorollo veok reedel Teie tütre maja ees?

Ma ju elangi tütre majas ja käin siit igapäevaselt autojuhina tööl. Oma maja Nõmmel olin sunnitud 2010 maha müüma, et see raha Autorollo tegevusse panna. Aga sellestki ei aidanud. Siit saan kohe startida, kui kästakse, ei pea kuskile parklasse hakkama sõitma vahepeal.

Aga kuidas juhtus nii, et sõidate endise Autorollo veokiga?

Pakkusin end auto uutele omanikele kaasa autojuhiks. Ma olen üle 10 aasta sõitnud, häid juhte ei ole niisama lihtne leida, tean omast käest. Olen tänulik, et saan seda tööd teha ja püüan ots-otsaga kokku tulla.

Kas te teate, et selle veoki sõidukikaardi aluseks oleva firma tegevusluba on 24. oktoobrist kehtetu?

Ei. See tuleb mulle üllatusena. Eks omanikud peavad asjad korda ajama, muidu on jama majas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles