Tsahkna: põhjust uue koalitsiooni moodustamiseks pole

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Tsahkna.
Margus Tsahkna. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Riigikogu sotsiaalkomisjoni esimees (IRL) Margus Tsahkna ütles, et kuigi koalitsiooni erakondade reitingud on viimastel kuudel oluliselt langenud, ei tasu selle tõttu koalitsiooni vahetama hakata.

«Ma arvan, et eelmistest valimistest on nii vähe aega möödas, et laskem koalitsioonil teha tööd ja oma otsused ellu viia ja et reitingute pealt hakata valitsusi muutma, ma arvan, et see ei ole riigile päris hea,» rääkis Tsahkna ETV saates «Foorum».

«Tehkem oma tööd ja kui on muud probleemid, siis sellest saab alati rääkida, meil on neli erakonda riigikogus esindatud ja seal on võimalik erinevaid koalitsioone teha, ma ei näe täna selleks lihtsalt ühtegi põhjust,» lisas ta.

Keskerakonna fraktsiooni liige Mailis Reps ütles, et koalitsiooni reitingu languse põhjust tuleb otsida kaugemalt.

«Siin on sügavad sotsiaalsed põhjused, millega inimesed ütlevad, et see koalitsioon on ennast tänaseks ammendanud, üks on selge, reitingud lähevad üles ja alla, aga kokkuvõtlikult võime öelda, et üle poole aasta on olnud väga selge rahva arvamus, et opositsioonil on selge enamus üle koalitsiooni ja koalitsioon ei ole suutnud jõuda isegi 50 protsendi lähedale,» ütles Reps.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles