Mart Laar saab Eesti Arengufondi nõukogu liikmeks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Laar
Mart Laar Foto: Liis Treimann / Postimees

Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL) kuuluva kaitseminister Urmas Reinsalu asemel saab Eesti Arengufondi nõukogu liiikmeks tema erakonnakaaslane Mart Laar.

Riigikogu majanduskomisjoni kolmapäeval esitatud riigikogu otsuse «Eesti Arengufondi nõukogu liikme nimetamine» eelnõu näeb ette kutsuda nõukogust tagasi Urmas Reinsalu ja nimetada tema asemele uueks nõukogu liikmeks Riigikogu liige Mart Laar, teatas riigikogu pressitalitus BNSile.

Eelnõu juhtivkomisjoniks määrati majanduskomisjon.

Arengufondi
nõukogu
koosneb
üheksast
liikmest, kellest kaks nimetab valitsus valitsuse liikmete hulgast. Avalik-õiguslike ülikoolide rektoreid ühendav organisatsioon nimetab kaks nõukogu liiget avalik-õiguslike ülikoolide nõukogude liikmete hulgast.

Riigikogu nimetab riigikogu majanduskomisjoni ettepanekul viis nõukogu liiget tähtajaga kuni neli aastat. Kaks liiget on riigikogu liikmed ning kolm ettevõtluse ja üldsuse esindajad.

Lisaks Reinsalule kuuluvad Arengufondi nõukokku Raivo Vare, Jaan Sven Männik, Mart Einasto, Kaja Kallas, Andres Keevallik, Alar Karis, Juhan Parts ja Jürgen Ligi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles