Kirikute nõukogult sai aastapreemia Haldi-Epp Leinus

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Kirikute Nõukogu andis neljapäeval üle 2012. aasta oikumeenilise aastapreemia Raadio 7 saadete toimetajale Haldi-Epp Leinusele.

Neljapäeval toimus Tallinnas, Pirita kloostris Eesti Kirikute Nõukogu korraline töökoosolek, mille käigus anti üle 2012. aasta oikumeeniline aastapreemia ja tänukirjad.

Aastapreemia saandu Leinus on Raadio 7 saadete «Lõputa lugu», «Kirikuelu uudised», «Külalisstuudio» ja «Aeg rääkida» toimetaja.

Eesti Kirikute Nõukogu tänukirjad anti üle Kristuspäev 2012 ettevalmistajatele ja läbiviijatele – Maarja Vardjale EELK Misjonikeskusest, Herman Jürgnesile, Lehari Kaustelile ja Matteus Elbrechtile misjoniorganisatsioonist Agape Eesti ning Eesti Palvushommikusöögi 2012 korraldajatele – kaitseminister Urmas Reinsalule, Riigikogu liikmele Helmen Kütile, Miguel Zayasele Eesti Kristlik Nelipühi Kiriku Vineyardi Tallinna kogudusest, Triin Raitile misjoniorganisatsioonist Agape Eesti ja Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liidu president pastor Meego Remmelile.

Kirikute nõukogu esindajaid ja koostööpartnereid tervitas regionaalminister Siim Valmar Kiisler, kes tõstis esile kirikute tegevust ning tunnustas aastapreemia ja tänukirja saajaid.

Piiskop Einar Soone tegi oma sõnavõtus lühikese tagasivaate mööduvale aastale tõstes esile olulisemaid sündmusi ja kordaläinud ettevõtmisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles