Ilves saadab tänavu 2620 paberkandjal jõulukaarti

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendi 2012. aasta jõulukaart, millel on peal ka QR kood.
Presidendi 2012. aasta jõulukaart, millel on peal ka QR kood. Foto: Peeter Langovits

President Toomas Hendrik Ilves saadab tänavu lisaks digitaalsele jõulukaardile ka 2620 paberkandjal kaarti.

Igal aastal toob president oma jõulutervituses välja mingi omaduse, mille poolest Eesti maailmas silma paistab. Seekordne sõnum «Loodusest loodud maa» keskendub Eesti erakordselt tihedale sidemele loodusega, ütles presidendi kantselei avalike suhete osakonna juhataja Piret Pert. 

Tänavuse graafika autor on Kätlin Kaljuvee, kes noorusele vaatamata on jõudnud endale moeillustraatorina rahvusvaheliselt nime teha. E-kaarti saadab Iiris Vesiku uus laul Millegi laul, mille autor spetsiaalselt presidendi jaoks eesti keelde tõlkis. Kaartide teostus büroolt Brand Manual. Vaata kaarti siit.

President Ilves saatis eelmise aasta lõpus 2140 paberjõulukaarti. Kaardil oleva etnograafiliste motiividega mängiva pildi autor oli raamatuillustraator Catherine Zarip, kaardi kujundas samuti firma Brand Manual.

Mulluse kaartide kavandite väljatöötamine, trükkimine ja e-kaardi neli versiooni läksid presidendile Õhtulehe andmeil maksma 4654 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles