Pentus-Rosimannus: mul ei ole Autorollo juhtumiga mingit seost

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autorollole kuulunud veok Keit Pentus-Rosimannuse kodu ees.
Autorollole kuulunud veok Keit Pentus-Rosimannuse kodu ees. Foto: Kaarel Tigas / Õhtuleht

Keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus kinnitab jätkuvalt, et ei ole oma isale kuulunud ja pankrotistunud firma Autorollo tehingutest teadlik. Samuti pole minister saanud siiani tutvuda tsiviilhagiga ega tea täpselt, milles teda süüdistatakse.

«Praeguseks on neljas nädal käimas, kus ajakirjanduses mõned ajakirjanikud lausa tsiteerivad väidetavat rahanõude avaldust, aga meile seda tutvustatud ei ole,» ütles Pentus-Rosimannus Aktuaalsele kaamerale» antud intervjuus, minister on nimetanud eelolevat kohtuasja väljapressimiseks, vahendas ERR Uudised.

«Kui neljandat nädalat käib üsna inetuks kiskuv ajalehe vahendusel ähvardamine, kus ajalehest ma loen, et mind ähvardatakse 500 000-eurose nõudega millegi eest, millega mul seost ei ole, ja samaaegselt on erinevad nn vahendajad, kes soovitavad tungivalt mõni kompromissettepanek teha, mis oleks väljapressijatele vastuvõetav, siis ma ei oska seda teisiti nimetada, mis see siis muu on, tsiviilhagi nõuet siiani meile isegi tutvustatud ei ole, ütleksin isegi, et hea on, kui antakse hagi lõpuks sisse, siis oleks vähemalt aru saada, milles mind süüdistatakse,» rääkis ta.

Pentus-Rosimannus rõhutas, et ei ole tehingutest teadlik. «Ma väga tahaks, et selles saabuks selgus, see konkreetne teise osapoole väide on kindlasti asi, millele kohus peab selguse tooma, minul sellega mingit seost ega pistmist ei ole,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles