Palo loobub Tähismaa meediakoolitusest

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urve Palo.
Urve Palo. Foto: Peeter Langovits

Rahvastikuminister Urve Palo loobub kahepäevase meediakoolituse tellimisest ministri sõbrannale Ingrid Tähismaale kuuluvalt firmalt Meediakool.

«Viidates meedias üles kerkinud teemale, teatame, et rahvastikuministri büroo on otsustanud planeeritud avaliku esinemise koolituse ära jätta, et vältida kahtlusi kas või näilise huvide konflikti olemasolu kohta koolitaja ja tellija vahel,» sõnas ministri nõunik Olga Šlõk.

«Rahvastikuministri büroo osaleb tõepoolest avaliku esinemise ja meediasuhtluse koolitusel ja koolituspaketi pani kokku meediakoolitustega tegelev OÜ Meediakool,» teatas rahvastikuministri Šlõk eile.

Kahepäevasel koolitusel pidi osalema 12 töötajat ning selle maksumus pidi olema 2300 krooni osaleja kohta.

Peaminister Andrus Ansip ja teised ministrid ei tahtnud täna rahvastikuminister Urvo Palo büroo koolitustellimust lähemalt kommenteerida, kuid leidsid, et kõik tehingud mitte ainult ei pea olema ausad ja läbipaistvad, vaid seda ka näima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles