Pisipõnni ema tänab Sillamäe tublisid politseinikke

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma jalgratta tagasi saanud viieaastane Artur kirjutas teda aidanud politseinikele tänukirja ning joonistas ka pildi.
Oma jalgratta tagasi saanud viieaastane Artur kirjutas teda aidanud politseinikele tänukirja ning joonistas ka pildi. Foto: Erakogu

Tänu Sillamäe politseinike mõistvale ja abivalmis suhtumisele sai viieaastane poiss eile tagasi oma jalgratta, mis talt lasteaia juures varastati.

Postimehe poole pöördunud Sillamäe elaniku Julia sõnul varastati poja jalgratas lasteaia juurest, kui see jäi mõneks minutiks järelevalveta.

«Üks viisakas naisoperaator võttis appikutse vastu ja kolme minuti pärast oli juba kohal patrullauto, võtsid meid peale ja hakkasime mööda tänavaid sõitma - ratast otsima,» kirjeldas naine Postimees.ee'le saadetud kirjas toimunut.

Esialgu ratast ei leitud ning pere viidi koju. Viieaastane poeg oli ema sõnul küll tujust ära, kuid ei nutnud, sest «onu-politseinik lubas ju kunagi leida ja tagasi tuua». Naise sõnul tema ratta leidmisse aga ei uskunud.

Samal õhtul aga võttis politsei perega uuesti ühendust, kuna oli üles leidnud nii ratta kui tabanud rattaomanikust vaid paar aastat vanemad vargad.

«Tahaksin koos oma kolme lapsega öelda suur tänu nendele tublidele inimestele, kes ei saatnud meid kaugemale oma tühja asjaga, aitasid ja lohutasid poega, ja veel sõidutasid meid oma uhkes politseiautos,» kirjutab naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles