Kiisler esitab Ida-Viru maavanema kandidaadiks Andres Noormägi

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõhvi linnavalitsuse hoone.
Jõhvi linnavalitsuse hoone. Foto: Arno Mikkor

Regionaalminister Siim Kiisler esitab Ida-Viru maavanema kandidaadiks praeguse Narva-Jõesuu linnapea Andres Noormägi.

«Andres Noormägi on eestimeelne inimene, kellel on pikaajaline kogemus omavalitsuste valdkonnas ja avalikus sektoris,»  iseloomustas Kiisler kandidaati. «Ida-Virumaa on suure potentsiaaliga piirkond, aga seal on ka palju probleeme, nii et kindlasti ei ole see töö lihtne. Usun, et tema kandidatuur saab nii omavalitsusliidu kui valitsuse heakskiidu,» lisas Kiisler.

Noormägi on sündinud ja koolis käinud Ida-Virumaal. Alates 2005. aastast töötab ta Narva-Jõesuu linnapeana, enne seda oli ametis Lasnamäe linnaosavalitsuses, Saue linnavalitsuses ja riigikontrollis.

Eelmise Ida-Viru maavanema Riho Breiveli vabastas valitsus ametist 15. novembril seoses ametiaja lõppemisega. Tulenevalt Vabariigi Valitsuse seadusest tutvustab regionaalminister maavanema kandidaati omavalitsusliidule ning esitab seejärel kinnitamiseks valitsusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles