Vaata, mitu riigipüha algaval aastal nädalavahetusele langeb!

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti lipp Pika Hermanni tornis
Eesti lipp Pika Hermanni tornis Foto: Toomas Huik / Postimees

Uuel aastal langeb nädalavahetusele neli riigipüha.

Kuigi ka 2013. aastal on paljud riigipühadena ette nähtud töövabad päevad nädala keskel, peetakse neist nelja – vabariigi aastapäeva, lihavõtete 1. püha, nelipühade 1. püha ja võidupüha – seekord nädalavahetusel.

Riigipühad ja ühtlasi puhkepäevad on järgmisel aastal 1. jaanuar – uusaasta (teisipäev), 24. veebruaar – iseseisvuspäev, Eesti Vabariigi aastapäev (pühapäev), 29. märts - suur reede (reede), 31. märts – ülestõusmispühade 1. püha (pühapäev), 1. mai – kevadpüha (kolmapäev), 19. mai – nelipühade 1. püha (pühapäev), 23. juuni – võidupüha (pühapäev), 24. juuni – jaanipäev (esmaspäev), 20. august – taasiseseisvumispäev (teisipäev), 24. detsember – jõululaupäev (teisipäev), 25. detsember – esimene jõulupüha (kolmapäev) ning 26. detsember – teine jõulupüha (neljapäev).

Ka lõppeval aastal langes nädalavahetusele viis riigipüha – 1. jaanuar, ülestõusmispühade 1. püha, nelipühade 1. püha, võidupüha ja jaanipäev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles