Kodanik kõrvaldas liiklusest ohtliku juhi

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratsioon: Lennart Rikk

Eile teatas tähelepanelik liikleja politseile, et Leisi vallas Anglast Kuressaare poole, sõidab hall Renault, mis tuigerdab teel ja on liikluses ohtlik.


16.04 kell 17.34 helistas politseisse meesterahvas, kes märkas Saaremaal Leisi vallas Angla külas ebastabiilse sõidustiiliga sõiduautot Renault Megane, mille juht võib olla joobes, teatas Kuressaare politseijaoskond.

Ohtlikust sõidukijuhist teatanud mees ei pidanud paljuks sõiduk peatada ja takistada teda edasi liiklemast.

Politsei leidis eest peatatud sõiduki ning selle magava juhi. Politseinik äratas juhi, kes vajas veidi ärkamisaega enne, kui suutis sõna suust saada.

Politsei mõõtis 51-aastasel meesterahval raske joobe ning alustas väärteomenetluse.

«Tubli kodaniku sekkumisel jäi toimumata võimalik raskete tagajärgedega liiklusõnnetus. Mul on hea meel, et üha rohkem on selliseid inimesi, kes annavad politseile teada sellistest juhtumitest, enamgi veel, kui võimalus ja hädavajalik, püütakse ise midagi sündmuses raskema tagajärje ära hoidmiseks ette võtta. Alati on muidugi oluline mõista, et otsustades sekkuda õiguserikkumisse, tuleb tegutseda nii, et ise ei satuks seejuures ohusituatsiooni,» ütles Kuressaare politseijaoskonna vanemkomissar Aare Allik.

Kuressaare politseijaoskond tänab teatajat ja seab ta eeskujuks kõigile liiklejatele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles