Saar: meie jaoks oli 2012 kasvamise aasta

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Saar
Indrek Saar Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Sotsiaaldemokraatide peasekretär Indrek Saar ütles möödunud poliitika-aastale tagasi vaadates, et pingeterohke aasta lõpeb lootusega dialoogile ühiskonna ja valitsejate vahel.

«Võib avaldada lootust, et kehtib loodusseadus: kõige pimedam on enne koitu. Ühiskonnas on palju pingeid, pettumisi, rahulolematust, samas on ka lootust, et inimesed tajununa seda hangumisseisundit, stagnatsiooni, on hakanud omavahel taas arutama, kuhu me teel oleme ning mis on meie ühine eesmärk,» ütles Saar ERRi uudisteportaalile.

«Need küsimused on olnud mõnda aega maha surutud «meil läheb ikka hästi» propagandaga. Õnneks on nüüd lootust dialoogile, võimalusele ühiskonnana pikema perspektiiviga sihte seada,» lausus peasekretär ning lisas, et erakonna jaoks on 2012. aasta olnud kasvamise aasta nii teadmiste kui inimeste mõttes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles