Ansip: milles Kristen Michal siis õieti süüdi oli?

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti peaminister Andrus Ansip.
Eesti peaminister Andrus Ansip. Foto: SCANPIX

Peaminister Andrus Ansip küsis aastalõpuintervjuus ETV-le, et miks pidanuks justiitsminister Kristen Michal kohe kevadel Reformierakonna rahastamisskandaali puhkedes tagasi astuma.

«Nii lihtsalt need asjad Eesti Vabariigis käia ei tohi, et keegi esineb alusetu süüdistusega ja tulekski kohe tagasi astuda,» leidis Ansip.

«Milles siis Kristen Michal õieti süüdi oli?» ei saanud valitsusjuht aastalõpuintervjuus aru.

«Selge see, et tänases situatsioonis Kristen Michal ei ole väga tõsiseltvõetav peaministrikandidaat, aga loodan, et tulevikus ajakirjandus oleks ausam. Ajakirjanikud on antud kaasuses eeldanud, et tõde on vale,» väitis Ansip.

Demonstratsioonidest on saanud reaalsus

«Demonstratsioonid Eesti Vabariigis on muutunud reaalsuseks, aga need kuuluvad demokraatliku ühiskonna ellu. Loomulikult oleks parem, kui neid vähem oleks,» leidis Ansip.

«Ma ei pea vajalikuks oma ebasümpaatiat Silver Meikari suhtes, mis tulenes juba ammusest valetamisest, meedia vahendusel rõhutada,» ütles valitsusjuht.

«Küllap nõuavad needki inimesed, kes teda praegu kätel kannavad, ükskord, et ta oma presidendilt saadud ordeni tagasi viiks,» pakkus Andrus Ansip.

«Küllap on meedia teinud liiga skandaali ajal Reformierakonnale, aga meedia pole monoliitne, vaid amorfne. Ajakirjanikud peaksid püüdlema tõe poole, aga viimases kaasuses pole see alati nii olnud,» tõdes valitsusjuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles