Brasiilias rööviti teemanditehast, suri kolm ja rööviti üheksa inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Brasiilias tungisid röövlid pühapäeval teemantide lõikamisega tegelevasse tehasesse ning võtsid põgenedes kaasa üheksa pantvangi, teatas sõjaväepolitsei.

«Rööv leidis aset Brasiilia Rio Grande do Suli osariigis, vahejuhtumi käigus sai kolm ründajat surma,» ütles sõjaväepolitsei ametnik anonüümsuse tingimusel AFP-le.

Ametniku sõnul põgenesid röövijad koos pantvangidega Cotipora linna peamiselt puumajadest koosnevasse piirkonda, neid jälitasid politseiautod ja helikopterid. Röövijad kasutasid tehasesse tungimiseks lõhkekehi ning sattusid tehasest lahkudes vastamisi politseiga, selgitas ametnik.

«Politseinike ja röövijate vahel toimus äge tulevahetus, milles sai vigastada kaks politseinikku,» ütles sõjaväepolitsei ametnik.

Röövijad jagunesid põgenedes kaheks rühmaks, millest üks võttis pantvangi kaks baaris istunud inimest ning teine murdis sisse ühte eramusse ja röövis seitse ühe pere liiget.

Rio Grande do Suli osariigi sõjaväeülem Altair de Freitas ütles, et politsei on pantvangistajate eeldatava asukoha ümber asuva metsa ümber piiranud. Tema sõnul osalevad röövijate otsimises eriüksuslased koos spetsiaalselt väljaõpetatud koertega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles