Rootsi poodnik mõisteti süüdi uriinirünnakus varga pihta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ühe Stockholmis asuva Ica kaupluseketi poe juhataja mõisteti süüdi uriinirünnakus varguselt tabatud kliendi vastu, kirjutab uudisteportaal Local.se.


«Selles poes juhtunu oli täiesti vastuvõetamatu,» ütles Ica Rootsi juht Anders Svensson Rootsi televisioonile. «Ta on süüdi milleski, millele me Icas oleme selgelt vastu ja me oleme teda sellest informeerinud.»

Pärast naissoost poekülastaja Stockholmi kesklinna kaupluses näppamiselt tabamist helistas poe juhataja politseisse ja blokeeris väljapääsu, mistap varas oli sunnitud temaga korrakaitsjaid ootama.

Kui naine palus luba minna WCsse, vastas poejuhataja sellele eitavalt. Seepeale kergendas poevaras ihu prügikasti, millele poemüüja vastas prügikasti sisu omakorda talle kaela tühjendamisega.

Kui politsei poodnikult hiljem juhtunu kohta aru päris, teatas müüja, et andis naisele lihtsalt tagasi selle, mis talle kuulus.

Kohus otsustas, et müüja peab sellele naisele maksma ühtekokku 10 000 Rootsi krooni (1166,81 eurot) valuraha.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles