Šveitsi tulistajast huvituvad ka Prantsuse peremõrva uurijad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti politseinik asetamas lilli mõrvatud iraaklaste kodu juurde Claygate'is.
Briti politseinik asetamas lilli mõrvatud iraaklaste kodu juurde Claygate'is. Foto: SCANPIX

Briti iraaklaste peremõrva uurivad Prantsuse politseinikud soovivad küsitleda üleeile Šveitsis Valais' kantonis kolm oma koduküla naist maha lasknud meest, kirjutab AFP.


Lisaks kolme naise tapmisele suutis vaimuhaiguse ja narkoprobleemidega kimpus 33-aastane mees üleeile oma kodukülas Daillonis vigastada veel kaht meest. Tulevahetuses politseiga sai ta ka ise viga ning toimetati haiglasse, kus viibib intensiivravil.

Ametnike sõnul oli tulistaja 2005. aastal psühhiaatriahaiglas ning oli politseile tuttav kui narkomaan. Enne vaimuhaiglasse toimetamist oli politsei talt konfiskeerinud relvi.

Prantsusmaa Haute-Savoie’ piirkonna politseinikud esitasid sellise palve oma kolleegidele kõrvalasuvas Šveitsi Valais’ kantonis.

Briti iraaklase Saad al-Hilli, tema abikaasa Iqbali ja ema Suhaila al-Allafi surnukehad leiti 5. septembril Prantsusmaalt Annecy järve lähedalt. Nende naabruses lebas mahalastuna ka prantslasest jalgrattur Sylvain Mollier. Surnukehadega autost, mille avastas juhuslik mööduja, leiti ka kaks ellujäänut – al-Hilli tütred, seitsme-aastane Zainab ja nelja-aastane Zeena.

Mitmikmõrva Prantsuse Alpides pole siiani lahendada suudetud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles