Ärimees Sukles saab palgamõrva kavandamise süüasjas kohtuotsuse

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärimees Andrus Sukles.
Ärimees Andrus Sukles. Foto: Raigo Pajula / Postimees

Harju maakohus langetab homme otsuse ärimees Andrus Suklese kriminaalasjas, keda süüdistatakse oma endise äripartneri Tullio Libliku palgamõrva kavandamise katses.

Esialgu plaanis kohus Suklese (46) kriminaalasjas otsuse langetada juba 10. detsembril, kuid siis võttis kohus selleks lisaaega ja lükkasa otsuse kuulutamise kuu võrra edasi, kirjutab ERR Uudised.

Riigiprokurör Steven-Hristo Evestus nõudis kohtuvaidluses Suklese  süüdimõistmist tapmisele kihutamise katses omakasu ajendil ning tema karistamist nelja aasta ja kuue kuu pikkuse vangistusega, millest tal tuleks vanglas kohe ära kanda kuus kuud.

Evestuse sõnul võiks kohus Suklesele karistuse ülejäänud osa mõista tingimisi nelja-aastase katseajaga ja ühtlasi palus ta mõista Suklese karistusaja hulka eelvangistuses viibitud aeg 2010. aasta 26. augustist kuni 2010. aasta 14. septembrini ehk 20 päeva.

Suklese advokaadid Kristiina Lee ja Küllike Namm leidsid, et nende kaitsealune tuleks õigeks mõista kuriteokoosseisu puudumise tõttu tema tegevuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles