Martin Helme alustab valimiskampaaniat Jõhvist

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Helme ETV stuudios Euroopa Liidu teemalisel debatil.
Martin Helme ETV stuudios Euroopa Liidu teemalisel debatil. Foto: RAIVO TIIKMAA/PM/SCANPIX BALTICS

Euroopa Parlamenti pürgiv rahvuslane Martin Helme alustab oma valimiskampaaniat Jõhvis, et rõhutada Eesti territoriaalse terviklikkuse põhimõtet ja vajadust kaitsta eestlust ka venestamissurve all oleval Virumaal.

«Olen ainus kandidaat, kes rõhutab Eesti riigi ja rahva huvide kaitset Euroopas. Samas ei saa unustada, et eesti rahvust on vaja kaitsta ka Eestis,» teatas Helme. Tema sõnul näitab see, et Virumaa keskkonnas on võimalik jääda eestlaseks, seda, et ka Brüsselis on võimalik jääda eestluse aatele truuks.

Helme sõnul peab meie eesmärk Euroopas olema vähendada, mitte suurendada
migrantide osakaalu. «Eesti esindajana Euroopas seisan selle eest, et meie erilist olukorda mõistetaks ning piiramatu immigratsioon ei oleks võimalik,» kinnitas ta.

Helme kohtub Virumaa rahvaga Jõhvi Mihkli kiriku koguduse hoone saalis kolmapäeval kell 19, et kõnelda poliitilisest ja majanduskriisist Eestis, rahvusriigi võimalikkusest Euroopa Liidus, immigratsioonist ja lähenevatest valimistest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles