TV3: suri muusik Tõnu Väärtnõu

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile suri haiglas libedal tänaval kukkunud muusik Tõnu Väärtnõu.

4. jaanuaril kukkus Tallinnas Humala tänav 3 maja juures sedavõrd õnnetult Tõnu Väärtnõu, et suri hiljem haiglas.

Tõnu sõber Einar Kapp teadis, et mehel olid uueks aastaks suured plaanid. «Ma tean, et ta mõlgutas mõtteid, et kokku panna Seitsmenda meele videokogumik. Koguda kokku vanad klipid ja panna plaadi peale ning välja anda.»

Viimastel aastatel põhiliselt plaadiäris olnud Tõnu Väärtnõu jääb aga Eesti muusikalukku kui hinnatud klahvpillimängija, kelle hiigelaeg oli koos ansambliga Kontakt ja Seitsmes meel.

Linnaosa valitsus: tegemist on «keerulise» tänavaga

Tänavanurk, millel Tõnu Väärtnõu libastus, on aga endiselt libe ja jalakäijatel tuleb autode vahel ukerdada.

Haabersti linnaosa valitsusest selgus, et ühtegi kaebust konkreetse tänava libeduse kohta pole neile tulnud ja palju ei anna ka teha, sest tegemist on keerulise tänavaga.

«See on maantee tüüpi tänav, kõnniteid seal pole ja sõidutee on korralikult puhastatud. Igaüks peab oma ukseesise ise puhtaks tegema. See on kirja pandud ka Tallinna linna heakorra eeskirjades,» ütles Haabersti linnaosa vanema asetäitja Juhan Hindov ja lisas, et tänavaid tuleb hooldada pidevalt, mitte kord kuus..

«Sellest jääb napiks, kui jõulu eel viskad grandiisiõelmeid ja loodad, et sellega saab kevadeni välja. Lund tuleb pidevalt juurde ja iga korralik kinnistuomanik hoolitseb selle eest, et vähemasti tema krundi piires oleks libedus likvideeritud,» ütles Hindov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles