Ruussaar: poliitikud näivad rõõmustavat, et Rahvakogus ei osalegi 10 000 inimest

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainar Ruussaar.
Ainar Ruussaar. Foto: Liis Treimann

Ajakirjanik Ainar Ruussaar leidis, et Eesti poliitikud näivad rõõmustavat, et Rahvakogu veebikeskkonnas ei osalegi 10 000 inimest.

«Valitsuse ja riigikogu liikmed näivad nagu õnnelikud olevat, et Rahvakogus ei tegutsegi 10 000 inimest, vaid kõigest tuhat,» tõdes ta Kuku raadio saates «Keskpäevatund».

«Kui võtta kasvõi riigikogu põhiseaduskomisjoni esimehe Rait Maruste väljaütlemised, siis kas on tunnet, et sealt tuleks koostöösoovi?» küsis ajakirjanik Toomas Kümmel.

«Jääkeldri protsess on selline tüüpiline võte, kuidas ehe protest on topitud torusse, kus on omad filtrid. Esmalt on tänavatel toimunud protest suunatud betoonkanalisse, kus see omakorda jaguneb lüüsidesse, kus see läheb läbivaatusele,» kirjeldas ajakirjanik Priit Hõbemägi.

«Kirjeldus meenutab nõukogude teadlaste suutlikkust võimas ja pulbitsev Araali meri kõrbeliiva suunata, nii et meri kadus pea täielikult,» leidis Ruussaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles