Koalitsioonisaadikud moodustasid riigikogus Tallinna toetusrühma

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik / Postimees

Reformierakonna ning Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) saadikud moodustasid täna riigikogus Tallinna toetusrühma.

Reformierakonna teatel valiti 20-liikmelise toetusrühma esimeheks Valdo Randpere, kes on ühtlasi ka Reformierakonna Tallinna piirkonnaorganisatsiooni juht.

Randpere sõnul on toetusrühma eesmärk koondada saadikuid, kes soovivad, et Tallinn oleks tulevikus parem paik ning linnas oleks hea ja turvaline elada nii noortel peredel kui ka eakatel inimestel. «Kindlasti kavatseme teha linlaste heaolu suurendavaid sisulisi ettepanekuid nii parlamendile kui linnajuhtidele,» ütles ta.

Peale Randpere kuuluvad toetusrühma Tiina Lokk, Kristen Michal, Remo Holsmer, Urmas Klaas, Aivar Sõerd, Väino Linde, Kalev Lillo, Arto Aas, Andre Sepp, Rein Aidma, Maret Maripuu, Igor Gräzin, Lauri Luik, Jüri Jaanson ja Laine Randjärv Reformierakonnast ning Mart Nutt, Juku-Kalle Raid, Liisa-Ly Pakosta ja Sven Sester IRLi fraktsioonist.

Koos Tallinna toetusrühmaga on riigikogu praeguses koosseisus moodustatud 46 ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles