Sõpruskontsert «Tampere & Eller»

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontsert toimub Elleri saalis.
Kontsert toimub Elleri saalis. Foto: Sille Annuk / Postimees

Täna kell 18.30 Elleri saalis algaval kontserdil esinevad Soome Sihtasutuse Majaoja stipendiaadid Tampere konservatooriumist ja Heino Elleri muusikakoolist. Samas antakse üle ka SA Majaoja stipendiumid.


Elleri muusikakooli teatel annavad SA Majaoja stipendiumid üle juhataja Maija Ikonen ja Tampere konservatooriumi rektor Ilari Laakso. Esinevad Elisa Lairikko (vioola), Péter Fodor (marimba) ja Maila Böhm (klaver) Tampere konservatooriumist ja Heino Elleri muusikakoolist Kirke Karja (klaver), Maila Laidna (klaver), Tamar Nugis (laul), Silja Peedo (viiul), Kristi Timma (viiul), Toomas Vana (tromboon), Karoly Kivit (akordion).



Ettekandele tulevad Rahmaninovi Etüüd fis-moll op. 39, Fancelly Kuuba akvarellid, Mozarti Leporello aaria ooperist Don Giovanni jpt. Kontsert on tasuta.



Majaoja on 2000. aastal loodud eraõiguslik sihtasutus, mille eesmärgiks on soome kultuurielu toetamine tema kõige erinevamates ilmingutes ning pakkuda eelkõige noortele võimalusi eneseteostuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles