USA ülikoolilinnakus tulistati vähemalt kolme inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulistamine USAs Texase osariigis Lone Star College'is.
Tulistamine USAs Texase osariigis Lone Star College'is. Foto: SCANPIX

Ühendriikides Texase osariigis asuvas õppeasutuses Lone Star College tulistati teisipäeval vähemalt kolme inimest, teatas kohalik meedia.

Televisioonis vahendatud kaadritel võis näha maas lamavaid inimesi ja ühte ohvrit tõsteti ülikoolilinnakus parajasti kiirabisse. Esialgu on juhtunu asjaolud segased, teada on siiski, et haavata sai ka tulistaja.

«Me teame, et ülikoolilinnakus tulistati, kuid suurt midagi enamat. Praegu on siin täielik kaos,» ütles õppeasutuse suhtekorraldaja Vicki Cassidy.

Pealtnägijate kirjeldusel toodi raamatukogust kanderaamiga välja käeraudades mees.

Ülikoolilinnakusse kiirustas suurel hulgal politseinikke, kes otsisid kõik kohad läbi võimaliku teise tulistaja kartuses, edastas KHOU News.

Harrise maakonnašerifi eestkõnelejat ei õnnestunud koheselt selgitusteks tabada.

«Otsige varju, kui olete linnakus. Kui te linnakus pole, siis ärge siia tulge,» hoiatati varem õppeasutuse Facebooki lehel.

«Ma läksin oma klassi, kui kuulsin nelja kuni kuute lasku. Ma arvan, et see juhtus raamatukogus. Ma panin kohe jooksu, et sealt ära saada,» kirjutas õpilane Efren Huerta postituse kommentaariks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles