Salakauba smugeldaja viskas Narva sillalt sigaretipakke Eestisse

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva sild ja piiripunkt.
Narva sild ja piiripunkt. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Teisipäeval pidasid piirivalvurid ja tollitöötajad Narvas kinni kaks meest, kes maanteepiiripunktis üritasid sillalt naaberriigi maksumärkidega sigarette alla visates need salaja Eestisse toimetada.

22. jaanuaril õhtupoolikul teatati Narva kordonist maanteepiiripunkti piirivalvuritele, et Sõpruse sillal toimetab üks mees, kes viskab üle piirete sillalt alla sigaretipakke.

Juhtumile reageerisid koheselt piirivalvurid koos tollitöötajatega ja pidasid esmalt kinni mehe, kes korjas silla alla visatud sigaretipakke kokku. Rikkujaks osutus Narva elanik, 19-aastane Ivan. Natuke aega hiljem peeti kinni maanteepiiripunkti kaudu Eestisse sisenenud  22-aastane Kirill, kes osutus sigarette silla alla visanud meheks.

Silla alt leidsid piirivalvurid ja tollitöötajad põõsasse peidetuna kaks kotti, milles oli kokku 538 pakki (10 760 tükki) Vene Föderatsiooni maksumärkidega sigarette. Mõlemad mehed koos leitud salakaubaga anti üle Ida tollipunkti esindajale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles