Kolm eakat naist jäi eile auto alla

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Laura Oks / Postimees

Eesti eri paigus juhtunud liiklusõnnetustes sai eile vigastada kolm auto alla jäänud eakat naist.

Esimene liiklusõnnetus toimus politsei- ja piirivalveameti korrapidaja teatel kell 11.54 Pärnus Kesk tänaval asuva maja hoovis, kus seni kindlakstegemata punast värvi sõiduauto tagurdas otsa 73-aastasele Adeelele, kes kukkus ja sai vigastada. Sõiduauto lahkus sündmuskohalt ning jalakäija toimetati Pärnu haiglasse.

Kella 12.20 ajal toimus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Kiviõlis Viru tänaval, kus 26-aastane Rudolf tagurdas Peugeot Boxeriga otsa 78-aastasele Eleonorale. Viga saanud naine viidi Ida-Viru keskhaiglasse.

Eakas jalakäija sai kannatada ka kella 17.45 paiku Tallinnas Mustamäe teel toimunud liiklusõnnetuses, kui 42-aastane Diana sooritas sõiduautoga Peugeot 206 vasakpööret ja sõitis otsa ülekäigurajal rohelise tulega teed ületanud naisele. 79-aastane Emma-Dzina toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles