Sisekaitseakadeemia ei pea tulekahjusignalisatsiooni paigaldamist võimalikuks

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sisekaitseakadeemia.
Sisekaitseakadeemia. Foto: Liis Treimann

Sisekaitseakadeemia ei pea võimalikuks päästeameti poolt nõutud automaatse tulekahjusignalisatsiooni paigaldamist õppehoonesse, kuna akadeemia asukoht on lahtine ning investeeringuteks ei ole raha.

Päästeamet tegi Sisekaitseakadeemiale ettekirjutuse projekteerida ja paigaldada õppehoonesse automaatne tulekahjusignalisatsioonisüsteem.

«Kuna Sisekaitseakadeemia asukoht on olnud lahtine ning Sisekaitseakadeemiale ei ole aastaid eraldatud raha investeeringuteks, ei ole Sisekaitseakadeemial võimalik ettekirjutuses nimetatud töid teostada,» seisab aga akadeemia haldusdirekori Aivo Viiloli allkirjaga vastuses.

Õppehoonesse automaatse tulekahjusignalisatsiooni paigaldamise eeldatav maksumus on tema hinnangul 30 000 eurot.

Siiski on Sisekaitseakadeemia täitnud osa ettekirjutusest, näiteks kontrollinud tuletõrjehüdrantide tehnilist seisukorda.

Ettekirjutuse punktid, mille järgi tuleb uuendada administratiivhoone evakuatsiooni skeemid ja koostada tulekahju korral tegutsemise plaanid kõigile hoonetele, on plaanis täita sel aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles