Liikluses sai vigastada neli inimest

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eesti eri paigus sai eile toimunud liiklusõnnetustes neli inimest vigastada.

Politsei- ja piirivalveameti korrapidaja teatel juhtus kell 14.54 liiklusõnnetus Saaremaal Kuressaare–Kihelkonna–Veere maanteel, kus 24-aastane Priit kaldus veoautoga Mercedes-Benz Actros libeduse tõttu teelt välja. Vigastada saanud autojuht toimetati Kuressaare haiglasse.

Kella 15.30 ajal juhtus liiklusõnnetus Pärnus Papiniidu tänava ja Riia maantee ristmikul, kus 57-aastane Mare sõitis Seat Toledoga otsa ülekäigurajal teed ületanud 76-aastasele Raevile. Eakas jalakäija sai vigastada ja kiirabi viis ta Pärnu haiglasse. Politsei selgitab õnnetuse täpsemaid asjaolusid.

Kell 17.23 toimus liiklusõnnetus Tartus Vabaduse puiestee ja Gildi tänava ristmikul, kus ülekäigurajal seisnud ja seejärel liikuma hakanud sõiduauto Renault Laguna, mida juhtis 39-aastane Kaidi, sõitis otsa 55-aastasele Maerele. Kiirabi toimetas viga saanud jalakäija Tartu ülikooli kliinikumi.

Kell 19.11 toimus liiklusõnnetus Järvamaal Paide vallas Puiatu külas, kus 41-aastane Allan kaldus veoautoga Volvo halbade teeolude tõttu teeservale ja paiskus kraavi. Sõidukijuht viidi Järvamaa haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles