Politsei otsib veokite parklates koormaid kahjustavaid kurjategijaid

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanuari lõpus andis politsei teada koormate kahjustamisest Via Baltica ääres asuvates parklates. Ööl vastu tänast, 6. veebruari kahjustati taas mitut haagist, tegu võib olla samade võimalike õigusrikkujatega.
Jaanuari lõpus andis politsei teada koormate kahjustamisest Via Baltica ääres asuvates parklates. Ööl vastu tänast, 6. veebruari kahjustati taas mitut haagist, tegu võib olla samade võimalike õigusrikkujatega. Foto: Lääne prefektuur

Politsei on saanud viimastel päevadel mitu kaebust selle kohta, et veokite peatuskohtades Via Baltica ääres on üritatud kahjustada valdavalt koduelektroonikat sisaldavaid veoseid.

Politseini on jõudnud teavet, et Tallinna-Pärnu-Ikla maantee äärsetes parklates on nähtud liikumist tumeda Audi A4-ga, mis ei kanna Eesti registreerimisnumbreid.

Auto eritunnusena on osutatud kümne kodaraga 17-18-tollistele valuvelgedele. On viidatud ka sellele, et selle autoga liikuvad isikuid võivad kasutada näokatteid. Võimalik, et kirjeldatud autot ja sarnast kahtlustäratavat tegevust on märgatud ka Läti Vabariigis.

Lääne prefektuur palub tunnistajate kaasabi, et tuvastada võimalikud õiguserikkujad. Õigusrikkujate silmamisel soovitatakse pöörduda politseisse, helistades telefonil 110, mitte ise jõuliselt sekkuda.

Kirjeldatule vastavatest juhtumitest palume teada anda kas politsei lühinumbril 110 või telefonil 513 5441. Vajadusel tagatakse teataja anonüümsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles