Narva-Jõesuu uus linnapea sai kõrgema palga

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Murd
Raivo Murd Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Narva-Jõesuu linnavolikogu nimetas uueks linnapeaks Raivo Murdi, tõstes samal ajal tema palka 20 protsenti.

Eile oma kabineti vabastanud Andres Noormägi asub tänasest Ida-Viru maavanema ametisse, linn premeeris teda tehtud töö eest tuhande euroga, kirjutab Põhjarannik.

Linnapea Raivo Murdile määras volikogu palgaks 1800 eurot, millele lisanduvad seadusega ettenähtud lisatasud ja kuni 80 eurot telefonihüvitist. Noormägi palk oli 1489 eurot.

Opositsiooni esindaja Tatjana Pagajeva teatas, et on lubamatu tõsta linnapea palka ajal, mil linna asutuste töötajail ei ole seda tõstetud viis aastat ja alanud aasta eelarves on palgafondi koguni vähendatud. Vastvalitud linnapea selgitas, et eelkäijast erinevalt ei pretendeeri ta erasõiduki kasutamise hüvitisele, seepärast pidavat linn kokkuvõttes isegi võitma.

Uude ametisse nimetamisega 1. veebruarist peatuvad Raivo Murdi volitused linnavolikogu liikme ja esimehena. Murd on seda juhtinud 2007. aasta märtsikuust saadik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles