Pettur küsis striptiisi eest ettemaksu

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuressaare kohtumaja mõistis tingimisi vangi alaealise noormehe, kes tütarlapsena esinedes lubas arvuti suhtlusprogrammis pakkuda vaatajatele veebikaamera kaudu striptiisi, pettes selle eest välja ettemaksu.

Kohtuotsuse järgi esines noormees mullu 31. oktoobril oma elukohas arvutit kasutades internetis tütarlapsena, lubades veebikaamera vahendusel noorte seas populaarses suhtlusportaalis MSN Messenger tasulist striptiisietendust, kirjutas Meie Maa.

Selle vaatamiseks kandis kannatanu noormehe SEB Panga kontole üle 100 krooni.

Kelm lubatud striptiisi ei näidanud, tuues valetades põhjuseks, et raha ei ole tema kontole laekunud. Summa ülekandmise kontrollimise ettekäändel küsis noormees kannatanult viimase internetipanga paroolid. Saanud need enda valdusse, kandis kelm kannatanu arvelt enda arvele 1500 krooni.

Samasugust nippi kasutades pettis noormees tänavu 25. jaanuaril veel teiselt kannatanult, kelle arve asub Swedbankis, välja 1700 krooni, millele eelnes striptiisi näha soovijalt kelmi kontole 250 krooni suurune makse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles