Eesti kodanikud jäid Läti piiril vahele poolemiljonilise narkolastiga

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narkotest.
Narkotest. Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Läti tollitöötajad pidasid Läti-Leedu piiril kinni hašišilaadungi, mille tänavamüügihind oleks ligikaudu 550 000 eurot.


Läti tollitöötajad kontrollisid koostöös Eesti kolleegide ja politseiga operatiivinfot Eesti numbrimärkidega auto kohta, mis olevat seotud narkokaubandusega, kirjutas venekeelne Postimees. Kontrollimisel saadi kätte 110 kilo hašišit ja pool grammi kokaiini.

31. jaanuari öösel peeti Grenztale piiripunktis kinni Leedust Lätisse suundunud Eesti numbrimärkidega BMW. Autos viibisid 1989. ja 1983. aastal sündinud Eesti kodanikud. Auto viidi ülevaatuseks Riia vabasadamas asuvasse tollipunkti.

Autost leiti peidikud, kuhu oli paigutatud 250 erineva suurusega pakki, mis olid pruuni teibiga kinni mähitud. Pakkide avamisel tuli sealt välja 110 spetsiifilise lõhnaga tahvlit, millel oli kiri Milano. Ühe autos olnud mehe juurest leiti ka pool grammi kokaiini.

Politsei algatas kriminaalmenetluse ja mõlemad mehed on kinni peetud. Uurimise huvides Läti politsei ja tolliamet rohkem infot ei anna.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles