Tallinna-Tartu maanteel seiskas veokite kokkupõrge liikluse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harjumaal Kuivajõel, Tallinna-Tartu maantee 37. kilomeetril põrkasid täna õhtul kella kuue paiku kokku kaks veokit, avarii tõttu oli tee suletud ja kogu liiklus seisis ligi kaks tundi.

Veoauto DAF, mida juhtis 32-aastane Oleg, kaotas kurvis juhitavuse, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku veoautoga Volvo, mida juhtis 41-aastane Dmitri. Volvot juhtinud mees sai õnnetuses viga ning viidi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Andres Sang ütles avarii võimalike põhjuste kohta, et see toimus teeremondi kohas, samuti sadas lörtsi.

Kokkupõrke tagajärjel paiskus üks veok kraavi, teine jäi teele.

Kose päästekomando päästjad likvideerisid masinatel süttimisohu. Samuti puhastasid päästjad õnnetuse tagajärjel sõiduteel olnud õlireostuse.

Ükski auto esialgu õnnetuspaigast mööda ei pääsenud. Veidi pärast kella kaheksat õhtul teatas maanteeamet, et liiklus on avariipaigas küll veel häiritud, kuid siiski avatud.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles