Avati keskkond koduõpetajate andmebaasiga

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koduõpetajate andmebaasi avakülg
Koduõpetajate andmebaasi avakülg Foto: Internet

Täna avati internetilehekülel andmebaas, mis koondab kokku info koduõpetajate kohta.

Projektijuht Diana Poudeli sõnul tingis sellise lehe loomise väga suur vajadus: «Vanemad kurdavad, et õiget koduõpetajat on väga keeruline leida. Samuti peavad koduõpetajad iga paari nädala tagant riputama üles uue kuulutuse, ilma et oleks kindel, kas info jõuab tegeliku abivajajani.»

Projekti viib ellu Look4Care, kellel on varasem kogemus lapsehoidjatega: kaks aastat tagasi loodud lapsehoidjate andmebaasiga on liitunud enam kui kaks ja pool tuhat hoidjat. «Lapsed kasvavad ja paljud meie paari aasta tagustest kasutajatest ei vaja enam lapsehoidjat, vaid koduõpetajat.»

Enamik koduõpetajaid asub Tallinnas ja Tartus, kuid mõeldud on ka teiste Eesti piirkondade õpilaste ja lastevanemate peale. Eraldi saab otsingut teostada õpetajate hulgast, kes on valmis õpetama üle interneti. Skype ja teised suhtlusprogrammid annavad võimaluse personaalseks õppeks ka maapiirkonna noortele.

Esialgu on andmebaasis üle 200 koduõpetaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles