Stenbocki maja pommiga ähvardanule tehakse ekspertiis

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toompeal asuvale Stenbocki majale, kus asuvad valitsus ja riigikantselei, tehti täna õhtul pommiähvardus. Kohale sõitsid pääste- ja politseiautod ning pommirühm.
Toompeal asuvale Stenbocki majale, kus asuvad valitsus ja riigikantselei, tehti täna õhtul pommiähvardus. Kohale sõitsid pääste- ja politseiautod ning pommirühm. Foto: Erakogu

Eile õhtul Stenbocki majale pommiähvarduse tegemises kahtlustatavale, Jõgevamaal tabatud 39-aastasele mehele tehaks kohtupsühhiaatriline ekspertiis.

Politseinikud viisid arestimajja 39aastase mehe, keda on alust kahtlustada eilse pommiähvarduse tegemises. Kuna mees oli alkoholijoobes, paigutati ta esialgu kainenemisele, ütles Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina Postimehele.

Jõgeva kriminaaltalitus alustas kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb avaliku korra rasket rikkumist.

Alustatud menetluse raames kuulatakse kinnipeetud mees üle, samuti määratakse kohtupsühhiaatriline ekspertiis, mis võtab aega. 

Pommiähvardus Toompeal asuvale valitsuse ja riigikantselei hoonele tehti eile kell 17.45 Lõuna häirekeskuse telefonile. Kõne arvatava tegija tabas politsei Jõgevamaal kell 18.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles