Saun põles märkamatult maha

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Saaremaal Valjala vallas Jursi külas põles neljapäeva öösel vastu reedet maha saun, püsti jäi ainult korstnajalg. Tulekahju toimus nii märkamatult, et keegi midagi tähele ei pannud ja info põlengust päästjateni ei jõudnudki.

«Avastasin täna (eile – toim) umbes kell üks päeval, et pole enam. Eile oli, täna enam ei ole,» rääkis Saarte Häälele sauna omanik Mati Otsing, kes ise elab Kuressaares.

Ta lisas, et kõige huvitavam oligi, et keegi pole midagi märganud ega kellelegi teatanud. «Täiesti müstiline juhtum,» nentis mees, kes eelmisel päeval käis maja kütmas, kuna see oli olnud kaks nädalat kütmata.

«Ei oska arvata, millest põlema läks,» märkis peremees, kes kahjusid kokku lugenud ei ole, kuna ehitust puudutavad paberid põlesid kõik ära.

Naabruses elav Anne Auväärt, kes ise jõudis sel õhtul töölt koju kella kümne paiku, arvas, et järelikult põles saun nii kiiresti ja sel ajal ei sõitnud sealt ka keegi mööda.

Valjala valla majandusosakonna juhataja Aare Külaotsa kinnitusel jõudis info põlengust valda alles eile kella nelja ajal õhtul, kui põlenud suvila naabruses elanud naisterahvas tuli vallamajasse õnnetusest rääkima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles