Helsingis ründas autoomanik parkimisametnikku

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parkimistrahv
Parkimistrahv Foto: Stansilav Moškov / Den Za Dnjom

Helsingis Sörnäineni linnaosas läks eile pärastlõunal üks mees kallale parkimistrahvikviitungit kirjutanud naisametnikule.

Auto oli pargitud valesti ja seetõttu hakkasid kaks ametnikku selle kohta kviitungit koostama, vahendas iltalehti.fi. Samal ajal jõudis kohale autoomanik, kes keeldus seda vastu võtmast.

Ametnikud teatasid, et saadavad kviitungi talle postiga koju. Autojuht sai seejärel hirmus vihaseks ja hakkas naisi solvama, ühte neist hakkas ta ka taguma.

«Mingeid tõsiseid vigastusi ta ei saanud, kuid eks see valu loomulikult põhjustab,» rääkis uurimisjuht Toni Uusikivi Helsingi politseist.

Politseiniku sõnul ei jõudnud teine naistest vahele minna, sest mees lõpetas märatsemise ise ära. «See oli käitumine hetkeimpulsi ajel,» märkis Uusikivi.

Mehele väljastatav trahvisumma läheb nüüd märatsemise tõttu oluliselt suuremaks. Liisaks parkimiskorralduse eiramisele kahtlustatakse teda ametnikule vastuhakus, vägivallatsemises ja auhaavamises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles