Tüli käigus noahaava saanud mees jäi sõiduteele lebama

Madis Filippov
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuga.
Nuga. Foto: SCANPIX

9. veebruaril kella 21.30 paiku teatati politseile, et Türil on Viljandi tänavalt leitud torkehaavaga 53-aastane mees.

Meest löödi terava esemega ühes korteris toimunud koosviibimisel tekkinud tüli käigus, teatas Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Annely Erm Postimehele. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 61-aastase naise.

«Nad olid omavahel tuttavad. Kannatanu lahkus seejärel kohe korterist,» seletas Erm.

Laupäeva õhtul veidi enne kella 22 märkas Türi linnas patrulliringil olnud G4Si patrullekipaaž Jaama tänava lähedal sõiduteel lamavat meesterahvast, kelle juures seisis ohutuledega auto.

Lähemalt asja uurima läinud turvatöötaja nägi, et lumel on verd ning teel lamaval 53-aastasel meesterahval on torkehaav õla piirkonnas. Abivajaja oli teadvusel, kuid täpsustada juhtunu asjaolusid ta ei suutnud.

Vigastada saanud mehe juures peatunud auto juht helistas kiirabisse, patrullekipaaži turvatöötaja teavitas juhtunust politseid ning kohe hakkas vahepeal teadvuse kaotanud mehele häirekeskuse juhendamisel esmaabi osutama.

Verejooksu peatamiseks pani turvatöötaja kannatanu haavale rõhksideme, kiirabi tulekuni jätkati esmaabi andmist koos sündmuskohale saabunud Paide politseijaoskonna patrulliga. Meedikud viisid abivajaja haiglasse.

Menetlust alustati kehalise väärkohtlemise paragrahvi alusel, mis näeb ette rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistuse.

Erm kinnitas, et mehe vigastused ei olnud tõsised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles