Narva politsei uurib imiku surma asjaolusid

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Politsei käivitas kriminaaluurimise, et selgitada välja Narvas kaks nädalat tagasi surnud ühe kuu vanuse imiku surma asjaolud.

13. veebruaril avastati Uusküla tänaval asuvast korterist ühekuuse tüdruku väliste vägivalla tundemärkideta surnukeha, laiba leidjaks oli lapse vanaema, vahendab ERR Uudised.

Veel samal päeval esitas politsei surnud imiku vanematele Marinale (31) ja Alexandrile (33) kahtlustuse karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käistleb surma põhjustamist ettevaatamatusest.

Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Katri Kralli sõnul kasvab samas peres veel kaks last ning nende hooldusõigus on praeguseks kohtuotsusega piiratud.

«Imiku surma põhjuse ning aja selgitab ekspertiis, ekspertiisiakti valmimisel tuleb arvestada umbes ühe kuni pooleteise kuuga,» märkis Krall, kelle sõnul on vanemad andnud seni oma lapse surmaga seoses vastuolulisi ütlusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles