Maanteeinfo: õhtul on oodata teeolude halvenemist

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Raigo Pajula

Suurematel riigimaanteedel olid sõidutingimused valdavas osas head. Teekatted olid peamiselt kuivad või lõiguti soolaniisked, Võru ja Põlva maakonnas kaetud kerge lenduva lumega.

Ilm oli sademeteta ja hea nähtavusega. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku viiest külmakraadist saartel kuni 12 külmakraadini mandril.

Prognoositavalt on õhtutundidel alates saartelt oodata uusi sajupilvi ning teeolude halvenemist.

Tartu maakonnas Haaslava-Vana–Kuuste maanteel Langel on seoses mootorkelgu meistrivõistlustega alates kella 8.00-17.00-ni keelatud peatumine ja piiratud liikumiskiirust kuni 30 km/h.

Pühapäeval kella 10.00-st-17.00-ni on kõigil huvilistel võimalik tulla Ääsmäe-Haapsalu maantee 11.km-l asuvale Laitserallyparki 2,3 km pikkusele libedasõidurajale. Raja kasutamine on tasuta. Rajale lastakse sobiva intervalliga kuni 8 autot. Kohal on instruktor, kes tutvustab huvilistele rada, jagab soovitusi ja vastab küsimustele. Rajal tagab ohutuse rajameister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles