Reedel sai liikluses viga kaks jalakäijat

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalakäijate ülekäigurada.
Jalakäijate ülekäigurada. Foto: Ants Liigus

Reedel tabati viis alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti ja sai liiklusõnnetustes viga kokku neli inimest, neist kaks jalakäijat.

Reede hommikul kella 08.00 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Sõle 42 juures, kus ülekäigurajale jooksnud 14-aastane tüdruk sai löögi sõiduautolt Toyota Corolla, mida juhtis 47-aastane Boriss. Tüdruk  toimetati Tallinna lastehaiglasse.

Kella 08.47 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu maantee 8 juures, kus liinibussis Scania, mida juhtis 51-aastane Sergei, kukkus reisija 67-aastane Helle, kes toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kella 10.55 ajal toimus liiklusõnnetus Narvas Rakvere 73 juures, kus väikekaubikut Peugeot Boxer juhtinud 30-aastane Andrei, ei veendunud õuealal manöövri ohutuses ning tagurdas otsa 34-aastasele Vyachelavile, kes toimetati Narva haiglasse.

Kella 21.02 ajal toimus liiklusõnnetus Tartus Kalda tee 24b juures reguleerimata ülekäigurajal, kus sõiduteed ületanud 22-aastane Maarja-Liis sai löögi sõiduautolt BMW 316i, mida juhtis 25-aastane Igor. Jalakäija toimetati Tartu ülikooli kliinikumi. Pimedal ajal jalakäija ei kasutanud helkurit ega valgusallikat.

Politsei tuletab meelde, et halva nähtavuse korral või pimeda ajal teel liikudes peab jalakäija kasutama helkurit või valgusallikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles