Ansip mõistis IRLi sundparteistamise hukka

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip
Andrus Ansip Foto: Andres Haabu / Postimees

Peaminister Andrus Ansip ütles, et mõistab hukka eilses ETV saates «Pealtnägija» ilmsiks tulnud juhtumi, kus IRLi Jõgevamaa juhtpoliitik sundis Peipsi kalureid astuma erakonna liikmeks ja tõenäoliselt sai just tänu nende häältele IRLi eestseisuse liikmeks Jõgevamaa endine maavanem Aivar Kokk.

Peaminister Andrus Ansip kinnitas, et Reformierakonnas niisuguseid asju juhtuda ei saa, vahendas ERR Uudised ERRi raadiouudiseid «Aga minu hinnangut te teate ilma minult küsimatagi, hinnang on hävitav ja tauniv, selliseid asju Eestis juhtuda ei tohi.»

Ansipi sõnul on IRL ka ise sellist nähtust tauninud ja oma seisukohad avaldanud juba siis, kui see informatsioon esimest korda avaldati Eesti Ekspressi artiklis.

IRLi esimees, kaitseminister Urmas Reinsalu keeldus täna ERRi raadiouudistele kommentaari andmisest, küll aga vastas küsimustele riigikogu IRLi fraktsiooni juht Kaia Iva, kelle sõnul saab erakond kokku uuel nädalal, et seda küsimust arutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles