Kuressaares põles naiste ja laste varjupaik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuressaares naiste-ja laste varjupaigas täna puhkenud tulekahjus sai kannatada kaks inimest.

Kell 11:38 sai häirekeskus teate Kuressaarest aadressilt Kauba 5 – helistaja andis teada, et üks tuba põleb leegiga ja katkestas seejärel kõne.

Kuressaare operatiivkorrapidaja Mihkel Kombe sõnul siseneti sündmuskohale jõudes kiiresti hoonesse. «Sisenemisel hoonesse selgus, et põleb tuba ja teine korrus on mattunud paksu suitsu. Õnneks siis hoone teiselt korruselt väljus ise naisterahvas koos lapsega, kelle meedikud toimetasid Kuressaare haiglasse kontrolli,» kirjeldas ta.

Varjupaigas majutati kahte klienti, kellest üks oli koos lapsega. EELK Kuressaare koguduse õpetaja Anti Toplaani sõnul annab ühele neist nüüd peavarju kogudus, teise võtab Kuressaare linnavalitsus enda hoole alla. «Paar kuud jätkab varjupaik tegevust meie teises majas, kus asuvad renoveeritud ruumid,» ütles ta.

Hoone teine korrus on põlengu järel elamiskõlbmatu. Millest põleng alguse sai, ei osanud Kombe öelda. Homme saabuvad menetlejad, kes selgitavad välja põlengu tekkepõhjuse, ütles Lääne-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Evelin Trink.

Laurits on Saare maakonna ja Kuressaare linna perevägivalla ohvritele suunatud laste- ja naiste varjupaik, kus on üheksa kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles