ERR: TV3 tahab Levira asemel Starmanilt eetrilevi teenust osta

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starman on üks ettevõte, mis võib tänavu omanikku vahetada.
Starman on üks ettevõte, mis võib tänavu omanikku vahetada. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

TV3 kavatseb loobuda eetrilevi teenuse ostmisest Leviralt ning sõlmida lepingu Starmaniga, ühtlasi on TV3 omanik Modern Times Group, millele kuulub ka kaabellevifirma Viasat, näidanud üles huvi Starman ära osta.

TV3 peadirektori Priit Leito sõnul on läbirääkimised Starmaniga eetrilevi teenuse ostmiseks lõpusirgel ning kokkulepe väga lähedal, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Jah, vastab tõele, tõesti Starman on teinud meile selle kohta pakkumise, mis on soodsam kui Levira poolt seni ostetud teenus, kõige olulisem on siinkohal kohe ära öelda, et TV3 jääb edasi vabalevisse ehk kõik inimesed, kellel on tavaantenn ja tavadigiboks, saavad jätkuvalt TV3 samal kujul vaadata,» ütles Leito.

Tallinna ülikooli meediaõppejõud Jüri Pihel selgitas, et eetrilevi võimalust saab Starman ise osta praegu ainult esialgu veel riigile kuuluvalt Leviralt, ta suhtub skeptiliselt võimalusse, et vahendaja saab müüa teenust odavamalt kui teenusepakkuja ise.

Omanikud on telekomifirma Starman müüki pannud ja ostust on huvitatud ka TV3 omanik üle-euroopaline meediagrupp MTG, millele kuulub ka kaabellevifirma Viasat, Starmani võimalike ostjatena on mainitud ka STVd, Elisat ja Tele 2.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles