IRLi linnapeakandidaat Pärnus on Eerik-Niiles Kross

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik-Niiles Kross
Eerik-Niiles Kross Foto: Raigo Pajula

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) Pärnu osakonna üldkogu valis kohaliku omavalitsuse volikogu valimiste esinumbriks ja IRLi Pärnu linnapea kandidaadiks Eerik-Niiles Krossi.

Eerik-Niiles Kross saavutas poolehoiu nelja valimisnimekirja esinumbri kandidaadi hulgast, teatas IRLi Pärnu linnaosakonna juhatuse esimees Meelis Kukk ERR Uudistele.

Üldkogu valis esinumbri eelseisvateks kohaliku omavalitsuse volikogu valimisteks, linnaosakonna juhatuse ja juhatuse esimehe ning kinnitas juhatuse aasta tegevuskava ja valimisprogrammi põhiseisukohad.

Laiapõhjalisuse põhimõttel moodustatud kaheksaliikmelise juhatuse esimeheks valiti Meelis Kukk ja liikmeteks Liina Hansen, Ago Kalmer, Marika Laidna,  Andres Metsoja, Krista Nõmm, Peeter Prisk, Erik Reinhold ja Priit Sutt.

Eelseisvatel valimistel on IRLi eesmärk Pärnus saavutada valimisvõit ja üheksa kuni üheteistkümnekohaline esindatus volikogus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles