Galerii: Saksamaal leidis aset rohkem kui 100 auto ahelkokkupõrge

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kesk-Saksamaal toimus ootamatu lumetuisu tõttu rohkem kui 100 auto ahelkokkupõrge, milles sai umbes 20 inimest vigastada, kellest kuus väga raskelt.

Frankfurdist põhja jääva Müntzenbergi lähedane A45 kiirtee mõlemad sõidusuunad suleti, edastab The Local.

Kohale saabunud päästjatel tuli osa masinaid katki lõigata, et neid suuremate autode alt kätte saada.

Piirkonna maanteeliikluseeksperdi Hagen Vetteri sõnul nägi kiirtee pärast ahelkokkupõrget välja nagu vrakkidega kaetud lahingutanner.

Enne seda suurõnnetust toimus lume tõttu samal teel mitmeid väiksemaid liiklusõnnetusi.

Ida-Saksamaal on lume tõttu samuti probleeme. Eile hommikul juhtus liiklusõnnetus koolibussiga, mis põrkas halva nähtavusega teel kokku autoga.

Bussis oli 55 last, kes olid sõitmas oma kooli Salzwedelis. Mõlemad autos olnud mehed hukkusid sündmuskohal. Üks bussis olnud lastest vajas haiglaravi.

Hesseni liidumaal Marburgis aga sai musta jää tõttu vigastada naisautojuht, kes kaotas oma masina üle kontrolli ning sõitis vastu puud.

Lumetuisk tekitas probleeme nii maantee- kui rongiliikluses. Lisaks Saksamaale olid karmid ilmaolud ka Belgias ja Prantsusmaal.

Lumi mõjutas ka lennuliiklust. Lende on edasi lükatud ja ära jäetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles