Lääne-Virumaa metsas läks põlema traktor

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traktor. Pilt on illustratiivne.
Traktor. Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Lääne-Virumaal Viru-Nigula vallas läks eile pärastlõunal metsas põlema traktor, mille kustutamiseks pidi lisaks päästeautodele kohale sõitma ka päästeameti ATV.

Ida päästekeskuse pressiesindaja sõnul sai häirekeskus kell 16.08 teate Viru-Nigula vallas Mahu külas metsa sees põlevast traktorist. Kohale sõitsid päästemeeskonnad Rakvere, Kiviõli ja Kunda päästekomandost.

Päästjate saabudes selgus, et päästeautodega ei pääse traktorile ligi, mistõttu tuli Rakverest välja saata kastiga ATV. Põlenud traktorirehve kustutati esmalt pulberkustutitega ning vajaliku tehnika saabumisel kustutati ära põlenud kütus ja õli. Täielikult õnnestus päästjatel põleng kustutada kella 19 ajal. Traktorijuht pääses õnnetusest vigastusteta.

Päästjad tuletavad meelde, et abi kutsudes tuleb päästekorraldajale anda võimalikult palju asjasse puutuvat informatsiooni. Puuduliku teabe korral võib abi jääda hiljaks, ebapiisavaks või halvimal juhul üldse saamata, teatas Ida päästekeskuse pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles