Vikerraadio e-etteütlusel esines tehnilisi probleeme

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vikerraadio vahendusel saab emakeelepäeval e-etteütlust kirjutada.
Vikerraadio vahendusel saab emakeelepäeval e-etteütlust kirjutada. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Tänasel emakeelepäeval kell 10.30 hommikul alanud Vikerraadio e-etteütlusel esines tehnilisi tõrkeid, mistõttu osa kuulajaid ei kuulnud etteütluse teksti ega saanud oma vastuseid kodulehele sisestada.

Postimehe lugeja kirjelduse kohaselt soovis ta avada etteütluse teksti sisestamiseks mõeldud kodulehte umbes kella 10.30 paiku, ent leht ei avanenud. Seetõttu jäi raadiokuulajal vahele ka etteütluse teksti ettelugemine. Tõrge kestis vähemalt kümmekond minutit.

Teine lugeja kirjeldas olukorda, kus veebilehele õnnestus etteütluse tekst küll sisestada, ent probleemid ilmnesid selle ärasaatmisel.

Vikerraadio otse-eeter möönis tehnilisi tõrkeid, kuid viitas rikke põhjusena internetiühenduse eest vastutavale Elionile. «Enne etteütlust nad teatasid, et kõik on korras ja koormustega saavad hakkama. Kui ei saanud, siis see on nende (Elioni – toim.) vastutus, ja vabandame nende probleemide eest, mis on tekkinud,» ütles saatejuht Meelis Süld.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles