Keskerakond: mida hindate oma tulevases fraktsioonis?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Peeter Langovits

Postimees.ee's käib Euroopa Parlamenti kandideerijate vaadete tutvustamine. Täna küsisime kandidaatidelt: mida peate oma tulevase europarlamendi fraktsiooni seni suurimaks saavutuseks ja miks? Vastavad Keskerakonna kandidaadid.


Edgar Savisaar: Distantseerumist säärastest ideedest, mida Eestis kannab Reformierakond. Kasiinoliberalism on võõras ALDE (Euroopa Parlamendi Allianss Liberaalid ja Demokraadid Euroopa Eest) fraktsioonile ja see meid nendega ühendabki.

Siiri Oviir: Euroopa Liberaalide ja Demokraatide fraktsiooni saab iseloomustada kui tsentristlikku poliitilist jõudu, kes koondab valdavalt Euroopa sotsiaalliberaale. Oleme olnud parlamendis tasakaalustavaks jõuks ja tõhusad kõigi otsuste vastuvõtmisel. Näiteks kõneisikuna tööaja direktiivi arutamisel saavutasime otsuse, et kogu valveaeg loetakse tööajaks ja töökohal ei toetanud passiivse valveaja sissetoomist. Eriti oluline on see päästeametnikele ja arstidele/õdedele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles