Saaremaa punkar peab löömise eest üldkasulikku tööd tegema

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Kohus mõistis eile üldkasuliku töö tunnid Saaremaal Trapetsi nime all tuntud punkarile Martin Toomistule, kes virutas mullu novembris tüli käigus kannatanule jalaga.

Kohtus kinnitatud kokkuleppes oleva süüdistuse järgi lõi Trapets möödunud aasta 11. novembri varahommikul Kuressaares asuvas korteris korduvalt ohvrile jalaga pähe, tekitades talle pealaenaha pindmise vigastuse, kirjutab Meie Maa.

Kohus tunnistas Trapetsi vägivallatsemises süüdi ja karistas teda kümnekuulise vangistusega, mille asendas 600 tunni üldkasuliku tööga. Töötunnid tuleb Trapetsil ära teha poolteise aasta jooksul.

Jalahoope saanud kannatanu lõi Trapetsit samal päeval vastutasuks noaga rindu. Kopsu ja maksa tabanud nuga riivas mehe enda sõnul ka südamepauna. Punkar toimetati haiglasse raskes seisundis. Selle sündmuse kohta on menetluses eraldi kriminaalasi, mis ei ole veel kohtusse jõudnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles