USAs tulistas poiss kärus istunud imiku surnuks

Kadri Veermäe
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Georgia osariigi võimude teatel avas Brunswickis üks nooruk ema lükatud kärus istunud imiku pihta tule ja tappis ta.

Relvastatud politseinikud kõndisid täna Brunswickis ukselt uksele, otsides taga kahtlusaluseid. Politseiülem Tobe Green sõnas uudisteagentuuri AP teatel, et 13-kuuse poisi mõrvas kahtlustatavate vanus on arvatavasti kümne ja 15. eluaasta vahel.

Brunswicki Newsi teatel pole politsei eile kell 9.15 paiku toimunud tulistamise motiivi avastanud. 

Mõrvatud lapse ema Sherry West sai intsidendi käigus kergemaid vigastusi ja viidi kohalikku haiglasse.

West sõnas täna telekanalile WAWS-TV antud pisaraterohkes intervjuus, et eile hommikul lapsega jalutamise ajal tulid tema juurde kaks poissi, kes nõudsid talt raha. Naine vastas neile, et tal pole üldse raha kaasas.

«Ta ütles mulle, et ma tapan su ära, kui sa mulle raha ei anna,» kirjeldas West ja lisas, et ütles siis poistele: «Ma vannun, et mul ei ole mitte midagi.»

«Ma tõstsin omakäed lapsele ette, kuid ta tõukas mu kõrvale ja tulistas siis mu last otse pähe,» ütles West.

USA Today teatel kirjeldas West tulistajat mustanahalise noormehega, kelle vanus jäi 13-15 eluaasta vahele. Politsei sõnul oli temaga kaasas teine poiss, kes oli tulistajast paar aastat noorem.

Politsei on pannud välja 10 000 dollari (umbes 7720 eurot) suuruse auhinna sellele inimesele, kellelt saadav info viib kuritöö sooritaja vahistamise ja süüdimõistmiseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles